PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ποιοί θα ερμηνεύσουν τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Π. Παντελίδη


Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έχει στα χέρια της τραγούδια του αείμνηστου τραγουδιστή, τα οποία θέλει να δώσει σε καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, με τους οποίους ο ίδιος είχε φιλικές σχέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι γονείς και ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη από τα τραγούδια που βρήκανε στο κινητό του μετά τον θάνατο του σκέφτονται να δώσουν τα 100 από αυτά έτσι ώστε να κυκλοφορήσουν. Άλλωστε, τα τραγούδια αυτά δεν είναι κατοχυρωμένα και οι ίδιοι έχουν την αποκλειστική τους διάθεση.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης που εκπροσωπεί την οικογένεια στα ΜΜΕ έχει κάνει τις πρώτες επαφές με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Αμαρυλλίς, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ίσως τον Βασίλη Καρρά έτσι ώστε να ερμηνεύσουν τραγούδια του. Μάλιστα, τα έσοδα θα διατεθούν για την μνήμη του τραγουδιστή και σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Τέλος, όσον αφορά τον Αντώνη Ρέμο και το γεγονός ότι είχε ακουστεί ότι θα ερμηνεύσει τραγούδια του Παντελή Παντελίδη προς το παρόν δεν ισχύει, αφού οι σχέσεις του με την οικογένεια δεν είναι πλέον οι καλύτερες έπειτα από παρεξήγηση που έγινε και καμία πλευρά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment