PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ποιοι είναι οι τύποι μπαταριών μπάνιου που μπορείτε να διαλέξετε;


Ξεκινήσατε μια ριζική αλλαγή στον χώρο του μπάνιου σας, και ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα είδη υγιεινής;

Αν ναι, τότε είναι πολύ πιθανό να αναρωτιέστε ποιοι τύποι μπαταριών μπάνιου υπάρχουν και ποιοι είναι αυτοί που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και χώρο.

Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε!

Είναι φυσικό και επόμενο η ανακαίνιση και η εκ νέου διακόσμηση του μπάνιου σας να σας αγχώνει, καθώς υπάρχουν πολλές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Μία από αυτές είναι και το τι μπαταρίες μπάνιο θα επιλέξετε.

Οι μπαταρίες μπάνιου αποτελούν από τα πιο καίρια εξαρτήματα του χώρου σας, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες σας, να έχετε υψηλή απόδοση, αισθητική και λειτουργικότητα.

Ωστόσο, η επιλογή που θα κάνετε πρέπει να είναι αποτέλεσμα αρκετής έρευνας, προκειμένου η επένδυση που θα γίνει να έχει αποτέλεσμα.

Ας δούμε ποιοι τύποι μπαταριών είναι διαθέσιμοι στην αγορά και σε ποιες περιπτώσεις είναι πιο αποτελεσματικοί.

Οι μπαταρίες μπάνιου απαντώνται σε 6 κατηγορίες:

  • Επαγγελματικές μπαταρίες μπάνιου: Η επιλογή αυτού του τύπου μπαταρίας συναντάται κυρίως σε δημόσια καταστήματα και όχι τόσο για τον χώρο του μπάνιου ενός σπιτιού. Αυτές οι μπαταρίες μπάνιου θεωρούνται πιο κατάλληλες για εστιατόρια.

Η κυριότερη διαφορά ανάμεσα στις μπαταρίες μπάνιου και στις μπαταρίες ντουζιέρας είναι η ύπαρξη μιας επιπλέον εξόδου, προκειμένου να μπορεί να γεμίζει η μπανιέρα.

  • Μπαταρίες νιπτήρα: Σε αυτή την περίπτωση αναφερόμαστε σε εξωτερικές και εντοιχιζόμενες μπαταρίες. Θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό εύχρηστες καθώς ταιριάζουν σε κάθε είδος νιπτήρα μπάνιου.

Μερικά παραδείγματα μπαταριών νιπτήρα είναι: οι επικαθήμενες μπαταρίες, οι εντοιχισμένες, οι επιδαπέδιες μπαταρίες και οι μπαταρίες μπάνιου.

  • Μπαταρίες μπιντέ: Αυτό το είδος μπαταρίας μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε τύπου μπιντέ, τόσο αν το μπάνιο σας διαθέτει κρεμαστό, όσο και επιδαπέδιο μπιντέ. Αυτές οι μπαταρίες θα σας βολέψουν και θα τις θεωρήσετε ιδιαίτερα λειτουργικές.

Οι μπαταρίες μπιντέ εγκαθίστανται αποκλειστικά στον μπιντέ και δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με τα συστήματα ντους μπιντέ. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως ο μπιντές σαν έπιπλο είναι κάτι που σπάνια συναντάται πλέον στα ελληνικά σπίτια.

  • Μπαταρίες ντουζιέρας: Οι συγκεκριμένες μπαταρίες εντάσσονται στην κατηγορία μπαταριών τοίχου με μικρή προβολή. Τοποθετούνται κυρίως σε ντουζιέρες που έχουν καμπίνα.

Αν επιθυμείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο μπάνιο σας, μπορείτε να επιλέξετε την πιο συνηθισμένη επιλογή που είναι οι κλασικές βρύσες μπάνιου με μία μόνο έξοδο.

  • Μπαταρίες λουτρού: Με βάση και την ονομασία τους, αντιλαμβανόμαστε πως αυτός ο τύπος μπαταρίας είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε οποιονδήποτε τύπο μπανιέρας.
  • Μπαταρίες με φωτοκύτταρο: Οι μπαταρίες αυτές είναι κατάλληλες για κάποιο κοινόχρηστο χώρο. Είναι η πιο ιδανική επιλογή για να τοποθετήσετε και να χρησιμοποιήσετε και σίγουρα θα σας εξυπηρετήσει στο έπακρο, ενώ χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και δίνουν μια πολυτελή αίσθηση στον χώρο.

Οι επιλογές που υπάρχουν ως προς τους τύπους μπαταριών μπάνιου που μπορείτε να επιλέξετε για τον χώρο σας είναι αρκετές. Ο τύπος μπαταρίας που θα αγοράσετε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αισθητική του μπάνιου σας. Επομένως, προτού προχωρήσετε σε κάποια αγορά σκεφτείτε το δύο φορές.

Η αγορά που θα κάνετε θα πρέπει να ταιριάζει στις ανάγκες σας, την οικονομική σας δυνατότητα και φυσικά να μπορεί να εναρμονιστεί με το γενικότερο ύφος του χώρου.

Αν, παρόλα αυτά, το να επιλέξετε μόνοι σας ποια μπαταρία μπάνιου θα αγοράσετε σας δυσκολεύει και σας στρεσάρει, υπάρχουν καταρτισμένοι άνθρωποι που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

Αν θέλετε και έχετε την δυνατότητα, επικοινωνήστε με κάποιον ειδικό και λαμβάνοντας υπόψη το στυλ, την αισθητική του χώρου και τις ανάγκες σας, θα καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή και αγορά ώστε να αλλάξετε επίπεδο στο μπάνιο σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment