PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποιοι δρόμοι της Αττικής είναι κλειστοί λόγω χιονόπτωσης


Κλειστή παραμένει, λόγω χιονιού, η περιφερειακή οδός Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως την λεωφόρο Διονύσου, καθώς και η λεωφόρος Διονύσου από το γήπεδο Διονύσου μέχρι τον Άγιο Πέτρο και η περιφερειακή Πεντέλης- Μάκρης από την Ανατολή έως τον Διόνυσο.

Επίσης, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία, με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ προς το καζίνο.

Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Αττικής λόγω κακοκαιρίας

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής λόγω της χιονόπτωσης που σημειώθηκε σε περιοχές του νομού και εν όψει του νέου κύματος κακοκαιρίας.

Μηχανήματα της Περιφέρειας έτσι ώστε όλοι οι δρόμοι στην Αττική να παραμείνουν ανοικτοί παρά την έντονη χιονόπτωση που παρατηρήθηκε χθες, μέχρι αργά το βράδυ, στην περιοχή της Κάζας, στην περιοχή της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου καθώς και στην Πάρνηθα.

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη επιχειρήσεις αποχιονισμού στην Κάζα με 10 αποχιονιστικά μηχανήματα, στη Μαλακάσα με 4 αποχιονιστικά μηχανήματα και στην Πάρνηθα με 2 μηχανήματα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται άλλα οκτώ αποχιονιστικά μηχανήματα έτσι ώστε να επιχειρήσουν άμεσα στον άξονα Μαλακάσας – παράπλευρο δίκτυο Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας – Λ. Κηφισίας, εφόσον απαιτηθεί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η χιονόπτωση μέχρι τώρα ήταν ιδιαίτερα έντονη και επειδή σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας θα παραμείνουν στη θέση τους, ενώ συνίσταται στους οδηγούς, εφόσον κινηθούν στα όρια της Περιφέρειας ή εκτός αυτής, να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment