Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποιοι Δήμοι θα διανείμουν το Άγιο Φως κατ’ οίκον

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σκέψεις και σε Δήμο της Δυτικής Αθήνας για κατ’ οίκον διανομή.

Να διανείμει κατ’ οίκον το Άγιο Φως αποφάσισε ο δήμος Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, στη Βοιωτία, επιλέγοντας με ασφάλεια την τήρηση της θρησκευτικής παράδοσης σε συνεργασία με τις τοπικές ενορίες.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθάς, ενημέρωσε τους δημότες ότι «θα μοιραστεί το Άγιο Φως της Ανάστασης σε όλα τα σπίτια του δήμου μας, το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου, σε συνεργασία με τις ενορίες του δήμου μας».

Και συνεχίζει για τον τρόπο που θα γίνει αυτό: «Όσοι δημότες το επιθυμούν, να κατεβάσουν έξω από την είσοδο του σπιτιού ένα φαναράκι».

Για το βράδυ της Ανάστασης, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα γίνει ρίψη βεγγαλικών σε όλες τις κοινότητες του δήμου.

Τέλος, ανέφερε ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «για το Πανηγυράκι του Αγίου Γεωργίου στην Αράχωβα θα πραγματοποιηθούν οι κανονιοβολισμοί και οι κωδωνοκρουσίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, όπως γίνεται κάθε χρόνο».

Σκέψεις για κατ’ οίκον διανομή και στην Αγία Βαρβάρα. Δείτε το post του Δημάρχου Λάμπρου Μίχου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment