PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ποιο ζευγάρι είναι ξανά μαζί ύστερα από επεισοδιακό χωρισμό;


Ζευγάρι ηθοποιών ξανά μαζί μετά από επεισοδιακό χωρισμό!

Είναι ένα ζευγάρι ηθοποιών που υπήρξαν για δύο χρόνια μαζί. Ξαφνικά εκεί που τους βλέπαμε καλά ΄και ευτυχισμένους μας είχαν ανακοινώνει ότι χωρίζουν. Πρόκειται για δύο ηθοποιούς επιτυχημένους. Χθες το βράδυ το ζευγάρι εθεάθη μαζί! Συγκεκριμένα σύμφωνα με πρωινή εκπομπή ήταν μαζί στο κέντρο της Αθήνας και έτρωγαν κεμπάπ!

Μπορεί να χώρισαν επεισοδιακά, αλλά όπως όλα δείχνουν οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ! ! Οι δυο ηθοποιοί έδειχναν να περνούν καλά! Υπάρχουν και φωτογραφίες από την έξοδό τους.

H Kατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας χθες το βράδυ ήταν μαζί! Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό mou» ήταν μαζί στο κέντρο της Αθήνας και έτρωγαν κεμπάπ!

Μπορεί να χώρισαν επεισοδιακά, αλλά όπως όλα δείχνουν οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ! Το πιο πιθανό η Κατερίνα και ο Ορέστης είναι πάλι μαζί! Οι δυο τους ήταν χθες στο Μοναστηράκι και έδειχναν να περνούν καλά! Σύμφωνα με τη Σάσα Σταμάτη υπάρχουν και φωτογραφίες από την έξοδό τους. Ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκε να ισχύει το γεγονός και η απορία θα μας λυθεί την Δευτέρα, όπου η ηθοποιός θα βρίσκεται στο «Πρωινό mou»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment