PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποινική δίωξη στους δύο νεαρούς που φέρονται να βίασαν 19χρονη


Με βαρύτατα αδικήματα είναι αντιμέτωποι οι δυο νεαροί οι οποίοι φέρονται να άρπαξαν και να έκλεισαν μια 19χρονη σε διαμέρισμα της Αθήνας και τη βίαζαν για τρεις ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των 20 και 21 ετών συλληφθέντων ποινική δίωξη για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Πάντως, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει δώσει νέα κατάθεση στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήρια αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των δυο κατηγορουμένων.

Η 19χρονη είχε καταγγείλει πως γνώρισε τους βιαστές της μέσα από το Instagram. O 20χρονος την έπεισε να βγουν ραντεβού. Στη συνέχεια την έπεισε να πάνε στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο, όπου άρχισαν να καταναλώνουν αλκοόλ. Ο 20χρονος και ο 21χρονος έκαναν χρήση ναρκωτικών. Πρότειναν και στην κοπέλα να δοκιμάσει, όμως εκείνη αρνήθηκε. Τότε εκτιμά ότι της έριξαν υπνωτικό στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της, και για τρεις ημέρες (από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου) τη βίαζαν διαδοχικά.

Το πρωί του Σαββάτου οι δύο βιαστές μαζί με την κοπέλα, η οποία ήταν ακόμη ναρκωμένη σε άθλια κατάσταση, πήγαν με τον ηλεκτρικό στον Πειραιά. Εκεί, την εγκατέλειψαν και ανέβηκαν στο πλοίο για Μύκονο. Η κοπέλα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της, που είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment