PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποινική δίωξη σε βάρος και τρίτου ηθοποιού για βιασμό


Ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού ασκήθηκε σε βάρος και τρίτου ηθοποιού, ο οποίος συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

Η αξιόποινη πράξη φέρεται να έχει τελεστεί το 2020 και ο σχετικός φάκελος διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος διεξάγει την έρευνα για το metoo από το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών.

Ο ελεγχόμενος ηθοποιός, ο οποίος κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου, αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται, ισχυριζόμενος πως για ό,τι έγινε, υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας, η οποία δεν ανήκει στον χώρο του θεάτρου.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας βάσει του αποδεικτικού υλικού, άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό και η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ο οποίος και θα καλέσει τον κατηγορούμενο για να απολογηθεί.

Στις 22 Ιανουαρίου η δική του προπονητή

Την ίδια ώρα, προσδιορίστηκε και η πρώτη δίκη για το ελληνικό #metoo. Στις 12 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο προπονητής της ιστιοπλοϊας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό σε βάρος ανήλικης μαθήτριας πριν από 10 χρόνια, όταν αυτή ήταν 11 ετών.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που είχε ανοίξει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.

Τις επόμενες ημέρες τα βουλεύματα για Λιγνάδη-Φιλιππίδη

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και τα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, με βάση τα οποία οι δικαστές θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη σε δίκη για τον Δημήτρη Λιγναδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment