PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποινική δίωξη για κακούργημα στην 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο


Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, ασκήθηκε σε βάρος της 49χρονης εικαστικού, η οποία πυροβόλησε χθες τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι.

Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, από τη 49χρονη δράστιδα.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της για την υπόθεση, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει πως η συλληφθείσα είχε στήσει καρτέρι στον γιατρό και τη στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου αυτός διαμένει, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε.

Ακολούθως, με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει την ανήλικη (κόρη που απέκτησε με τον 68χρονο), η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον πατέρα της, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αντίστασης που προέβαλε το κορίτσι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα στον χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορουμένης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου»

Η κατηγορούμενη που πυροβόλησε δύο φορές τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή είπε:

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου απαγωγέας και βιαστής της ήταν. Τη βίαζε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε.

»Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού στο Περιστέρι

Peristeri News

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Leave a Comment