PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποινική δίωξη για κακούργημα στη 19χρονη και τη μητέρα της


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία ασκήθηκε σε βάρος της 19χρονης και της 54χρονης μητέρας της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του βρέφους, το οποίο βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης.

Οι δύο κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

Ο συνήγορός τους θα ζητήσει για την 19χρονη να μετατραπεί η κατηγορία σε παιδοκτονία, ενώ για την 54χρονη μητέρα της η κατηγορία να μετατραπεί σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Παράλληλα, ο συνήγορός τους θα ζητήσει να διοριστεί ψυχίατρος πραγματογνώμονας, καθώς υποστηρίζει οτι η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Στην κατάθεσή της που έχει δώσει στις αστυνομικές αρχές, η 19χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημά της λέγοντας ότι επρόκειτο για μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη την οποία κατάλαβε στον 7ο μήνα της κύησης. Όπως φέρεται να υποστηρίζει, όταν γέννησε με τη βοήθεια της μητέρας της, στραγγάλισε το νεογέννητο μωρό με τον ομφάλιο λώρο κι ένα σχοινί και έφραξε το στόμα του με χαρτιά για να σταματήσει να κλαίει. Στη συνέχεια, έδωσε το μωρό στη μητέρα της που το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment