Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποινή φυλάκισης 23 μηνών με αναστολή στον δημοσιογράφο Γ. Κουρτάκη



Ποινή φυλάκισης 23 μηνών κατά συγχώνευση με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη, ενώ έκρινε αθώο τον συγκατηγορούμενό του Παναγιώτη Τζένο, μετά από πολύωρη διαδικασία με αφορμή μήνυση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι ισχυρισμοί του κ. Κουρτάκη σε βάρος του μηνυτή χαρακτηρίζονται ως εξύβριση, κατ’ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό, ενώ όσα αφορούν ισχυρισμούς του για τα ανήλικα τέκνα του υπουργού ως συκοφαντική δυσφήμιση.

Στον δημοσιογράφο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για την εξύβριση και 10 μηνών για κάθε παθόντα για τη συκοφαντική δυσφήμιση. Κατά συγχώνευση, η ποινή σε βάρος του προσδιορίζεται στους 23 μήνες φυλάκιση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης

Peristeri News

Σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο – Η στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών στο Περιστέρι (video)

Peristeri News

Τι βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment