PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποια τα στοιχεία για την εξαφάνιση της 10χρονης Ιωάννας


H υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής θα αναλάβει την υπόθεση της 10χρονης Ιωάννας, που εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή των Αχαρνών και βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε σπίτι στο Μενίδι.

Εκεί αναμένεται να μεταφερθεί σε λίγο η 10χρονη για να την δει και παιδοψυχολόγος στην περίπτωση που χρειάζεται υποστήριξη.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η όλη υπόθεση, σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής δεδομένα, φαίνεται πως άρχισε και τελείωσε ως εξής:

Χτες στις 6 το απόγευμα το κοριτσάκι, το οποίο μένει με τους γονείς του στους Θρακομακεδόνες, στην περιοχή Μπόσκιζα, έφυγε από το σπίτι, σύμφωνα με την αρχική εκδοχή των γονέων για να πάρει παγωτό στην κοντινή πλατεία που παίζουν και άλλα παιδάκια.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το παιδί φαίνεται πως έφυγε από το σπίτι με προορισμό το σπίτι του παππού του στα Λιόσια, επειδή του χάλασε το λάπτοπ και δεν είχε να ασχοληθεί στο σπίτι, χωρίς να το πει σε κανέναν.

Κατέληξε όμως με άλλα παιδάκια Ρομά στο σπίτι τους στην περιοχή, όπου έμεινε όλο το βράδυ.

Το πρωί οι γονείς των άλλων παιδιών που διαπίστωσαν ότι η 10χρονη είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη, ειδοποίησαν συγγενείς του ότι είναι μαζί τους.

Λίγο αργότερα το παρέδωσαν στους συγγενείς, οι οποίοι το μετάφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Από τους αστυνομικούς εξετάζονται όλες οι λεπτομέρειες της εξαφάνισης του κοριτσιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες για την περιπέτεια του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment