PeristeriNews.gr
Media

Ποια ήταν η κοπέλα στη διαφήμιση της Martini με τον Ωνάση


Θυμάστε τη διαφήμιση του Martini με την ξανθιά που ξηλώνεται το φόρεμά της, καθώς περπατά; Ποια πολυβραβευμένη ηθοποιός ήταν η μυστηριώδης καλλονή που έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ;

Η Σαρλίζ Θερόν είναι η ξανθιά καλλονή του διάσημου σποτ, που παρατά τον πλούσιο συνοδό της που έχει το στυλ του Ωνάση και σηκώνεται να φύγει από το τραπέζι για να ακολουθήσει έναν νεαρό που την φλέρταρε προκλητικά. Την ώρα που απομακρύνεται το πλεκτό φόρεμά της έχει πιαστεί στην καρέκλα και ενώ περπατά προς το μέρος του αρχίζει και ξηλώνεται σιγά σιγά, αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η διαφήμιση προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα έκανε μεγάλη εντύπωση. Έπαιζε στην τηλεόραση μόνο αργά το βράδυ κι ενώ πολλοί θυμούνται την πανέμορφη γυναίκα της διαφήμισης, λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι είναι η πολυβραβευμένη ηθοποιός.

Προτού η Σαρλίζ Θερόν «μεταμορφωθεί» σε μία από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ, ήταν ένα άχαρο κορίτσι με τεράστια γυαλιά και υπερβολικά μακριά άκρα. Δεν είχε πολλούς φίλους, δυσκολευόταν να κοινωνικοποιηθεί και ακόμα θυμάται τα σχολικά της χρόνια ως «αμήχανα».

Theron_nea

Η ζωή της άλλαξε όταν ήταν 15 χρονών. Τότε η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της, στην προσπάθειά της να προστατέψει τον εαυτό της και τη Σαρλίζ απ’ τον μεθυσμένο άντρα. Ένα χρόνο αργότερα, αφού είχε βγει κι η απόφαση του δικαστηρίου που αθώωνε τη μητέρα της, η Σαρλίζ δήλωσε συμμετοχή σε διαγωνισμό μοντέλων, κέρδισε και έφυγε για το Μιλάνο για να δουλέψει.
Μετά το μόντελινγκ στην Ευρώπη, εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη με σκοπό να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπαλέτο. Παράλληλα, κυκλοφόρησε η διαφήμιση για το Martini που μπορεί να μην την έκανε διάσημη, αλλά σίγουρα έμεινε αξέχαστη σε άντρες και γυναίκες.

Τα υπόλοιπα είναι (γνωστή) ιστορία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment