PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για τα event του καλοκαιριού;



Αν θέλεις να έχεις μοναδικό στιλ και φέτος το καλοκαίρι και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα, επέλεξε μοναδικούς συνδυασμούς ρούχων με παπούτσια που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Η κάθε περίσταση απαιτεί και άλλο ένδυμα, οπότε επέλεξε ρούχα και παπούτσια με οποία νιώθεις άνεση και θα απογειώσουν την εμφάνισή σου. Αν σκέφτεσαι ποιο ζευγάρι παπούτσια να φορέσεις σε έναν γάμο ή σε ένα καλοκαιρινό πάρτι, σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει κάποιες προτάσεις.

  • Γάμος

Και ναι, ο γάμος είναι η πιο συχνή περίσταση που θα παρευρεθούμε και φέτος το καλοκαίρι. Επιδιώκουμε να είμαστε πάντα καλοντυμένοι και δίνουμε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια πάνω μας από τα αξεσουάρ μέχρι και το μακιγιάζ. Αν αναζητάς τα ιδανικά παπούτσια που θα φορέσεις φέτος στους γάμους, αυτά είναι τα πέδιλα γυναικεία. Με πολλές επιλογές σε σχέδια, χρώματα και ύψος τακουνιού, μπορείς να αγοράσεις ένα ζευγάρι πέδιλα τα οποία θα σε συνοδεύσουν σε όλους τους γάμους της χρονιάς. Είτε φορέσεις ένα αέρινο φόρεμα είτε επιλέξεις το office look, τα πέδιλα θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.

  • Βάπτιση

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που λαμβάνουν χώρα τα περισσότερα μυστήρια. Ο κύριος λόγος που επιλέγουν να κάνουν τις βαφτίσεις το καλοκαίρι είναι ο καιρός. Η βάπτιση είναι μια περίσταση που μπορείς να επιλέξεις πιο χρωματιστά ρούχα με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες. Τα ιδανικά παπούτσια που θα συνοδεύσουν υπέροχα το στιλ σου είναι οι πλατφόρμες. Μπορείς να επιλέξεις είτε υφασμάτινες πολύχρωμες πλατφόρμες, είτε δερμάτινες και μονόχρωμες ώστε να νιώθεις άνεση σε κάθε σου βήμα.

  • Ορκωμοσία

Είτε πρόκειται για τη δική σου ορκωμοσία, είτε είσαι καλεσμένη σε κάποια τέτοια περίσταση, απαιτείται συνήθως μια πιο κομψή εμφάνιση και ένα επίσημο ένδυμα. Μπορείς να επιλέξεις ένα γυναικείο κουστούμι και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι γόβες. Οι γυναικείες γόβες είναι το απόλυτα θηλυκό ζευγάρι παπούτσια όπου η αντίθεση με το κουστούμι θα απογειώσει το στιλ σου.

  • Εταιρικό event

Και τι γίνεται αν είσαι καλεσμένη σε μια εταιρική εκδήλωση; Αν υπάρχει dress code στο event, θα πρέπει να το ακολουθήσεις πιστά. Διαφορετικά, επέλεξε μια μακριά υφασμάτινη παντελόνα και ένα εφαρμοστό  πουκάμισο. Σε μια τέτοια περίσταση μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι flatforms το οποίο θα σου παρέχουν άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ενώ θα έχεις μια κομψή εμφάνιση χωρίς να έχεις κάνει υπερβολές στο στιλ σου.

  • Party σε παραλία

Σίγουρα θα βρεθείς το καλοκαίρι σε ένα πάρτι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε κάποια παραλία ή σε ένα beach bar. Για να είσαι κομψή, επέλεξε να φορέσεις ένα καφτάνι ή ένα σορτσάκι μαζί με ένα τοπ. Φυσικά για να είναι ολοκληρωμένο το στιλ σου δεν θα πρέπει να λείπουν τα σανδάλια γυναικεία δερμάτινα. Επέλεξε ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια με τα οποία θα μπορείς να νιώσεις άνεση στον χορό και σε κάθε σου βήμα στην άμμο ή στις πέτρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

10 παραλίες σε απόσταση μόλις 1 ώρα από το Περιστέρι

Peristeri News

Αυτά είναι τα 7 μεγαλύτερα Φεστιβάλ στα ελληνικά νησιά

Peristeri News

Τα παιδιά του κέντρου «Δια Λόγου Τέχνη» γέμισαν το θέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου (vid)

Peristeri News

Leave a Comment