PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΠΟΕΔΗΝ: Προσπαθούν να επιβάλουν ομερτά


Πυρά κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, μέλη της οποίας εμποδίστηκαν νωρίτερα από αστυνομικές δυνάμεις να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

«Ήρθαμε να συναντήσουμε τον Πρωθυπουργό. Συναντήσαμε πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ να χτυπούν τους εργαζόμενους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μ. Γιαννάκος.

«Μας είπαν ότι μπορεί να περάσει αντιπροσωπεία μας για να συνεννοηθεί με ανθρώπους του Πρωθυπουργού. Μας είπαν να μην κουβαλάμε πανό. Στην επιμονή μας, η φρουρά ζήτησε να δει το πανό, να το λογοκρίνει και αν το εγκρίνει να περάσουμε» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κάνοντας λόγο για «αδιανόητα πράγματα». «Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε στη χούντα. Μία αριστερή κυβέρνηση να ζητεί να δει το πανό για να το εγκρίνει», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι μετά το μπλόκο της αστυνομίας στους εργαζόμενους, αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη. «Του υπενθυμίσαμε τη δέσμευση του κ. Φλαμπουράρη να δούμε τον Πρωθυπουργό», είπε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε ότι «η κατάσταση στη δημόσια υγεία είναι δραματική».

«Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσπαθούν να επιβάλουν ομερτά για να μην αναδεικνύονται τα προβλήματα της διάλυσης των δημόσιων νοσοκομείων», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι «πανηγυρίζουν για την πολιτική που εφαρμόζουν παρότι καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας της διάλυσης του συστήματος».

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έκοψαν στη συνέχεια τούρτα για τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σήμερα συμπληρώνονται «δύο χρόνια ψεύτικων δεσμεύσεων και εξαγγελιών για τη δημόσια υγεία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Leave a Comment