Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Ιουλίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Τρίτη 22 Ιουλίου έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Τρίτη 22 Ιουλίου έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοίνωση η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι, ενώ πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την εφαρμογή του νόμου Ν.4172/13, μέσω του οποίου τέθηκαν σε διαθεσιμότητα σχολικοί φύλακες και καθηγητές.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία των σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή στις 8.30 το πρωί και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, προκειμένου να διευκολύνει τους σχολικούς φύλακες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 22 Ιουλίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σοβαρές καταγγελίες γονέων για τα σχολικά γεύματα στο Περιστέρι – Ερωτήματα προς τον Δήμο

Peristerinews.gr Newsroom

Νέες καταστροφές δημόσιας περιουσίας στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χωράφας στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα το πένθος μέσα στην τάξη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment