PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Παναττική στάση εργασίας για την Πέμπτη


Παναττική στάση εργασίας προκήρυξε για την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να διευκολυνθούν συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση, να παραστούν σε δίκες της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Οι ώρες πραγματοποίησης της στάσης θα γνωστοποιηθούν όταν δημοσιοποιηθούν τα πινάκια εκδίκασης των υποθέσεων.

Ειδικότερα, ο τέως πρόεδρος, Θέμης Μπαλασόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2010, δικάζονται από το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για παράνομη είσοδο και «διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας» στον ΧΥΤΑ Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010, την περίοδο εφαρμογής του πρώτου μνημονίου.

Την ίδια ημέρα, από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, θα δικαστεί το 35μελές Γενικό Συμβούλιο, με την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος, για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ κάνει λόγο για «προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στους ΟΤΑ και ποινικοποίησης των αγώνων τους» και καλεί συνδικαλιστές και εργαζόμενους στους ΟΤΑ της Περιφέρειας Αττικής να συγκεντρωθούν έξω από τα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την ώρα εκδίκασης των δύο υποθέσεων «και να στείλουν ηχηρό μήνυμα πώς δεν τρομοκρατούνται».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment