PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις δημαρχείων στις 4 Νοεμβρίου

Σε καταλήψεις όλων των δημαρχείων της χώρας καλεί η ΠΟΕ – ΟΤΑ τους δημοτικούς υπαλλήλους την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, ως μια πρώτη αντίδραση ενάντια στα μέτρα του τρίτου μνημονίου.

Συγκεκριμένα, η 4η Νοεμβρίου έχει χαρακτηριστική με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων, αλλά και άλλων υπηρεσιών των ΟΤΑ (Γκαράζ, Κ.Α.Π.Η., Παιδικοί Σταθμοί κ.λπ).

Στόχος, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, είναι να ενημερωθούν αναλυτικά για τα νέα μέτρα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κλπ και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η συμμετοχή σε κάθε μορφής κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πάνος Παπανικολάου: 30 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας στην πόλη από την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Peristeri News

Δήλωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Περιστερίου σχετικά με την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Παχατουρίδη

Peristeri News

Γιώργος Τσίνας: Η τεχνολογική επανάσταση του δήμου Περιστερίου συνεχίζεται

Peristeri News

Leave a Comment