PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη λόγω 24ωρης απεργίας


Εικοσιτετράωρη απεργία για αύριο, Τετάρτη, από τις 00.01 τα ξημερώματα έως τις 23.59 μ.μ. πραγματοποιεί σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία με αφορμή τα αποτρόπαια γεγονότα στο πλοίο «Blue Horizon» που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 36χρονου επιβάτη Αντώνη Καρυώτη.

Η ΠΝΟ έχει αποφασίσει να στηριχθεί εμπράκτως από την Ομοσπονδία η οικογένεια του 36χρονου. Σε ανακοίνωσή της έχει αναφέρει ότι το υγιές κομμάτι του ναυτεργατικού κόσμου που διαμαρτύρεται θέτει ως πρωταρχικό σκοπό και μέλημά του την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και δεν ταυτίζεται στο ελάχιστο με όσα αποτρόπαια συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά.

Οργή με τον διάλογο υπάρχου-καπετάνιου στο Blue Horizon: «Ένας παλαβός ήταν, νόμιζα ότι είναι Πακιστανός»

Οργή προκαλεί το νέο ντοκουμέντο από τη συνομιλία του υπάρχου με τον καπετάνιο του Blue Horizon, μετά τη δολοφονία του Αντώνη.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο παρουσιάστηκε ο διάλογος στη γέφυρα, όταν ο ύπαρχος μετέβη για να δώσει εξηγήσεις.

Ο ύπαρχος χαρακτήρισε «παλαβό» τον Αντώνη και ο πλοίαρχος «μ…» αφότου έπεσε στη θάλασσα, ενώ από τη συνομιλία προκύπτει πως οι δύο τους είχαν συναντηθεί πριν τον απόπλου.

Μάλιστα, ο καπετάνιος ακούγεται να λέει πως είδε τον Αντώνη από την κάμερα: «ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε».

Όσο για τον ύπαρχο, είπε στον καπετάνιο για τον Αντώνη: «Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω-γύρω».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Βαρθολομαίος: Η πίστη στην Ανάσταση είναι η βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας

Peristeri News

Leave a Comment