PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πλοιάρια με όπλα κατασχέθηκαν στη Συρία


Η Τηλεόραση της Συρίας, μετέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, ότι βάρκες με φορτία όπλων, κατασχέθηκαν στις ακτές της χώρας, προερχόμενες από το λιμάνι της Τρίπολης.

Η Τηλεόραση της Συρίας, μετέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, ότι βάρκες με φορτία όπλων, κατασχέθηκαν στις ακτές της χώρας, προερχόμενες από το λιμάνι της Τρίπολης, στο βόρειο Λίβανο.

Το τηλεοπτικό κανάλι, ανέφερε ότι οι Σύριοι αξιωματούχοι, υποπτεύονται ότι τα φορτία με τον οπλισμό που προέρχονταν από το Λίβανο, ανήκαν σε υποστηρικτές της Εκσυγχρονιστικής Κίνησης για το Μέλλον, της οποίας ηγείται ο απερχόμενος Λιβανέζος πρωθυπουργός Σαάντ Χαλίλι.

Ο εκπρόσωπος της Εκσυγχρονιστικής Κίνησης για το Μέλλον, Αχμάντ αλ-Χαλίλι, αρνήθηκε την κατηγορία.

Οι υποστηρικτές του Χαλίλι, συνεχίζουν να κατηγορούν τους Σύριους, ότι υποκίνησαν τη δολοφονία του τέως πρωθυπουργού Ραφίκ Χαλίλι, το 2005, πατέρα του σημερινού απερχόμενου πρωθυπουργού. Η κυβέρνηση της Δαμασκού έχει αποκρούσει τις κατηγορίες πιθανής ανάμιξης στην υπόθεση Χαλίλι.

Εν τω μεταξύ οι οπαδοί του Σύριου προέδρου Μπασάρ αλ- Άσσαντ, προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν μαζικές διαδηλώσεις την Πέμπτη, σε όλη την επικράτεια της χώρας, στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης με τις αντί-κυβερνητικές διαδηλώσεις, που έχουν ξεσπάσει από τις 15 Μαρτίου, σε όλη τη Συρία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Ερντογάν αποχωρεί από την πολιτική

Peristeri News

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οπλουργός της ταινίας «Rust»

Peristeri News

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Leave a Comment