PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πλημμύρισε από κόσμο το Σαββατοκύριακο το Άλσος Περιστερίου (video)


Οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Άλσος Περιστερίου προσέλκυσαν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη όπου το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου διαξήχθη μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη.

14390877_695053020659309_771311094476663411_n

Το Άλσος κατακλύστηκε από εκατοντάδες θαυμαστές του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη και απόλαυσαν τα τραγούδια του από ερμηνευτές του συλλόγου Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη.

Το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε με γυμναστική και συγκεκριμένα με δωρεάν μαθήματα Zumba από το σύλλογο “Άθλος Περιστερίου”.

Στη συνέχεια της ημέρας πραγματοποιήθηκε η δράση «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», με πολύ περπάτημα, αντιρευματολογικές συνεδρίες και καλλιτεχνικά δρώμενα από το Εργαστήριο Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών του Δήμου Περιστερίου.

perpathma_alsos

Διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), το Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και το Σύλλογο Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ» με τη συνεργασία του Δήμου Περιστερίου.

Το βράδυ της Κυριακής διεξήχθη στο θέατρο “Τέχνη στην Πέτρα” του Άλσους η 3η Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών όπου για μια ακόμη φορά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου γοήτευσε το κοινό.

Απολαύστε την:

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment