PeristeriNews.gr
Απόψεις

Πλιάτσικο ψήφων στο Περιστέρι από τον Ανδρέα Παχατουρίδη… στο όνομα της κρίσης


Απόψεις του Αλέξανδρου Πλέστη Δημοτικού Σύμβουλου Περιστερίου με την Παράταξη «Περιστέρι Για Όλους».

Δυστυχώς για τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη επιβεβαιώθηκα για το θέμα με τα γάλατα που είχα αναφέρει με ερώτηση μου στο προπερασμένο Δημοτικό Συμβούλιο στις 15/3/2012.

Όταν ρώτησα γιατί δεν ειδοποιήθηκαν οι πολίτες ότι θα μοιραστεί γάλα, ο Δήμαρχος επικαλέστηκε ότι τους πήρε η ΝΟΥΝΟΥ 10 η ώρα το βράδυ την παραμονή και είπε ότι θα μοιράσει γάλα στο Περιστέρι και γι’ αυτό δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν. Εκτός αυτού ο κος Λύκος διαβεβαίωσε ότι οι πατάτες θα μοιραστούν στον εκθεσιακό χώρο. Εγώ έλεγα για το γάλα και αυτός έλεγε για πατάτες και από εκεί να καταλάβετε σε τι σύγχυση ήταν!!!

Το ίδιο όμως επαναλήφθηκε για άλλη μια φορά με το γάλα και ακόμα μια φορά με ψάρια και κρασί. Πάλι μοιράστηκαν από τους ίδιους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους χωρίς να ενημερωθούν οι πολίτες. Πάλι δεν ειδοποιηθήκατε έγκαιρα κύριε Δήμαρχε;

Αυτά τα πράγματα κύριε Δήμαρχε γίνονται οργανωμένα και όχι στο πόδι, έπρεπε να μοιράζονται από κάποιον συγκεκριμένο φορέα (για αυτό εξάλλου δεν έγινε το Κοινωνικό Παντοπωλείο;) και ελεγχόμενο χώρο του Δήμου και όχι στο δρόμο και σε κεντρικά σημεία για να βλέπουν οι περαστικοί και να λυπούνται αυτούς που πάνε να πάρουν γάλα, επειδή εσείς θέλετε να προβάλλεστε μέσω φιλανθρωπίας. Αυτό δεν το κάνει κανένας Δήμος και κανένας Δήμαρχος…μόνο εσείς !!! Έχετε επιδοθεί σε ένα ανελέητο πλιάτσικο ψήφων χωρίς φραγμούς και χωρίς όρια, στο όνομα της κρίσης που μαστίζει τον τόπο.

Δυστυχώς για εσάς η ΝΟΥΝΟΥ είναι μια πολύ σοβαρή εταιρεία και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που παίρνει να μοιράσει δωρεάν γάλα, ενώ απεναντίας εσείς ψεύδεστε ασύστολα και εκμεταλλεύεστε τα πάντα στο βωμό της ψηφοθηρίας και επικαλείστε ότι ενημερωθήκατε στο παρά πέντε. Τέτοια λάθη το marketing της τόσο σοβαρής και μεγάλης εταιρείας όπως είναι η ΝΟΥΝΟΥ δεν κάνει. Δείτε το δελτίο τύπου παρακάτω του Δήμου Χαϊδαρίου που έχει αναρτηθεί και επίσημα στην ιστοσελίδα του Δήμου και που έχει μοιραστεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και που έρχεται να σας διαψεύσει πανηγυρικά και να με δικαιώσει επίσης πανηγυρικά. (Και δεν πιστεύω να μας πείτε ότι η ΝΟΥΝΟΥ κάνει διακρίσεις και ειδοποιεί έγκαιρα όποιον θέλει γιατί…απλά αυτά δεν γίνονται).

( ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ )

«Διανομή γάλακτος στους Δημότες Χαϊδαρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου έγινε αποδέκτης δωρεάς της εταιρείας ΝΟΥΝΟΥ FRIESLAND και θα διαθέσει στους δημότες Χαϊδαρίου συσκευασίες γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ FAMILY, με ημερομηνία λήξης 22/4/2012.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί, αύριο Μ. Πέμπτη 12/4/2012 και ώρες 12:00- 15:00, στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 21 Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-5323090…»

Δυστυχώς είναι κρίμα ένας Δήμαρχος μιας μεγάλης πόλης όπως είναι το Περιστέρι, να εκμεταλλεύεται τις φιλανθρωπικές προσφορές των εταιρειών και τους άτυχους σκληρά δοκιμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες μας, με αυτό τον χυδαίο ψηφοθηρικό τρόπο…λυπάμαι πολύ για εσάς.

Αλέξανδρος Πλέστης

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Με την Παράταξη «Περιστέρι Για Όλους»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης γύρω από τον θεσμό του «προσωπικού γιατρού» και την κατάργηση του «αγροτικού»

Peristeri News

Με τη Λαϊκή Συσπείρωση: για να μην ξεχνιόμαστε…

Peristeri News

Δικαιώματα και Νομιμότητα στις ελληνικές παραλίες

Peristeri News

Leave a Comment