PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πήρε ξανά την κατιούσα η Britney Spears (Photos)



Στη θέα της Britney Spears, κάποτε παραληρούσαν εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο.

Στη θέα της Britney Spears, κάποτε παραληρούσαν εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Οι fans της έκαναν ουρές για να την δουν από κοντά. Σε κάθε της συναυλία δεν έπεφτε καρφίτσα και τα στάδια γέμιζαν για πλάκα.

Αυτά… Lasts Years! Γιατί τα τελευταία χρόνια δυστυχώς για την 29χρονη τραγουδίστρια, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Το άλλοτε αγαπημένο είδωλο των εφήβων –και όχι μόνο- έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της για το αντίθετο.

Απόδειξη; το μισοάδειο στάδιο στο οποίο αναγκάστηκε να δώσει συναυλία η Spears, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αγγλία.

Όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία, το στάδιο είναι μισογεμάτο, με τις άδειες θέσεις να ξεχωρίζουν. Όχι και τόσο τυχαία εξέλιξη πάντως, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως το show της 29χρονης star είναι ξεπερασμένο αλλά και βαρετό.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Britney τραγούδησε live μόνο ένα κομμάτι, και τα υπόλοιπα playback. Και δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς όσοι την είδαν από κοντά, είπαν πως χόρευε λες και έκανε αγγαρεία, λες και ήταν σε λήθαργο.

Το χειρότερο όμως, σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς τα κοστούμια της έκαναν ακόμα πιο κάκιστη εντύπωση. Η απάντηση είναι προφανής και βρίσκεται στις φωτογραφίες.

Φορώντας ένα σουτιέν με πούλιες και κοντό jean σορτσάκι με διχτυωτό καλσόν, αφήνει την εικόνα μιας δευτεροκλασάτης τραγουδίστριας και όχι διεθνούς φήμης pop συμβόλου.

Το όλο κακόγουστο ντύσιμο, συμπληρώνει ένα μαύρο κολλητό κολιέ στο λαιμό και το πολύ άσχημο βάψιμο. Όσο για την κοιλιά της; οι «πατσο»-κοιλιακοί της Britney είναι εμφανείς.

Για να είμαστε αντικειμενικοί, θα πρέπει ν΄αναγνωρίσουμε πως είναι μητέρα δυο παιδιών. Ωστόσο θα μπορούσε να επιλέξει ένα άλλο ντύσιμο που θα την κολάκευε περισσότερο και δεν θα τόνιζε τόσο άσχημα την κοιλιά της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment