PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πίκρα αλλά περηφάνια για το Περιστέρι – Ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό


Το Περιστέρι έγραψε ιστορία με την παρουσία του στον 48ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στο κλειστό «Δύο Αοράκια» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπου γνώρισε την ήττα με 85-57.

Οι «κυανοκίτρινοι» πρόσθεσαν μια ακόμη σελίδα στην ιστορία τους συμμετέχοντας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ολοκλήρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια τους στον συγκεκριμένο θεσμό.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια φάνηκε ότι επηρέασαν στο κομμάτι της κούρασης τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη που έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ και «έχτισε» μια σημαντική διαφορά στο τέλος του πρώτου 10λεπτου (10-26 στο 10’) με πρωταγωνιστή τον Σάσα Βεζένκοφ.

Στη δεύτερη περίοδο παρά τις προσπάθειες των «κυανοκιτρίνων» ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη διαφορά (11-41, στο 16’) και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με ένα επιμέρους 10-4 το Περιστέρι bwin μείωσε τη διαφορά (21-45, 20΄).

Η αστοχία (3/16 δίποντα και 4/15 τρίποντα) ερμηνεύει με σαφήνεια τη σημαντική διαφορά που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός και «κλείδωσε» τη νίκη στον τελικό του 48ου Κυπέλλου Ελλάδος.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-26, 21-45, 34-68, 57-85.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Μπίλαν 2 , Φρανσίσκο 5 (2/9 σουτ), Κόλεμαν 2, Μωραΐτης 16 (3/8 τρίποντα) , Ραντάνοβ 2, Πουλιαμότης 6 (2) Ντένμον 7 (2/8 σουτ) , Κασελάκης 3 (1) , Χουγκάζ 7 (4 ριμπάουντ), Χάμερ 7 (5 ασίστ), Ζούγρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2 (5 ασίστ), Κάναν 3, Λούντζης, Λαρεντζάκης (3 λάθη), Πάπας, Φαλ 13 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 μπλοκ) , Σλούκας 5 , Βεζένκοβ 20 (4/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Παπανικολάου 9 , Μπόλομποϊ 3 (8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 λάθη) , Πίτερς 26 (8/11 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 4.

Δεν επιτράπηκε η είσοδος σε κόσμο του Περιστερίου

50 φίλαθλοι του Περιστερίου επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν αφού δεν υπήρχε ενημέρωση ότι δεν είχαν δικαίωμα εισόδου.

Οι αστυνομικές αρχές που είναι υπεύθυνες για την φύλαξη «άναψαν» κόκκινο στους Fentagin με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Περιστερίου να προσπαθούν να τους μεταπείσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Πανταζόπουλος: «Απαράδεκτο που δεν επιτράπηκε η είσοδος σε 47 φιλάθλους μας»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστερίου bwin μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα δεν το χαρήκαμε καθόλου και δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό και στην ήττα. Δεν το χαρήκαμε γιατί 47 φίλαθλοι της ομάδας μας ταξίδεψαν με πλοία όλο το βράδυ, κάποιοι με αεροπλάνα το πρωί, αλλά δεν τους άφησαν να μπούν στο γήπεδο.

Οι άνθρωποι ήρθαν στην Κρήτη για να δουν την αγαπημένη του ομάδα να παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό και θεωρώ πως είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν τους επιτράπηκε η είσοδος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment