PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πεζοδρόμιο “κίνδυνος-θάνατος” στο Λόφο Αξιωματικών (photos)


Μια καταγγελία πολιτών έφθασε τις προηγούμενες μέρες στο PeristeriNews.gr και πρόκειται για πραγματικά ένα επικίνδυνο σημείο στη γειτονιά της πόλης μας που θυμίζει παλαιότερες εποχές.

Συγκεκριμένα η αναφορά γίνεται για πεζοδρόμιο επί της οδού Μασσαλίας και Τζών Κένεντυ όπου μέρος του πεζοδρομίου έχει ύψος τουλάχιστον 70 εκατοστά, που σημαίνει πως η διέλευση τόσο πεζών όσο και ΑΜΕΑ είναι απαγορευτική.

Λόγω του ύψους στο πεζοδρόμιο η διέλευση των περαστικών γίνεται αναγκαστικά από τον δρόμο και όπως αντιλαμβάνεστε η επικινδυνότητα αυξάνεται αισθητά μιας και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δημιουργούν μικρό χώρο ώστε να βρεθούν μαζί αυτοκίνητα και πεζοί.

IMG_0276

Αξίζει μάλιστα να υπολογιστεί ότι τη Δευτέρα πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο δρόμο και λαϊκή αγορά, κάτι που προκαλεί μεγαλύτερη συμφόρηση πεζών στην εν λόγω οδό.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς τόνισαν μέσω επιστολής τους στο PeristeriNews.gr ότι έχουν ενοχλήσει για το θέμα το Δήμο Περιστερίου αλλά όπως διεμήνυσαν δεν υπήρξε κάποια απάντηση. Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν από τη δημοτική αρχή κρίνονται ως άμεσες αφού τέτοια πεζοδρόμια στη πόλη μας θυμίζουν άλλες εποχές.

IMG_0277

IMG_0279

IMG_0280
Κατά την αυτοψία του πεζοδρομίου συναντήσαμε στον ίδιο δρόμο και μια τεράστια λακούβα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment