PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πεζοδρόμιο «γκρεμός» στο Περιστέρι (photos)


Αν βρεθείς στην οδό Λυκοσούρας στο Περιστέρι, στο στενό αυτό δρομάκι που είναι κέντρο απόκεντρο και περπατώντας από το πεζοδρόμιο θες να φτάσεις στην οδό Δαμασκηνού, πρόσεχε…

Πρόσεχε, γιατί αυτομάτως το πεζοδρόμιο μετατρέπεται σε χορταριασμένη τάφρο… Κι αν δεν το πιστεύεις, η φωτογραφία του Peristerinews.gr, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Βεβαίως δύο τσιμεντένιες μπάλες σε προειδοποιούν ότι… αμέσως μετά το πεζοδρόμιο χάνεται… και για να συνεχίσεις την πορεία σου θα πρέπει να κατεβείς και να περπατήσεις στο οδόστρωμα διακινδυνεύοντας την σωματική και ψυχική σου υγεία…

Οπωσδήποτε κάποια εξήγηση θα υπάρχει. Κι επειδή το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, η διέλευση του πεζού από το σημείο δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στο κόσμο, και ως εκ τούτου δεν γίνεται να το αντιμετωπίζουμε σαν μια φυσική επικίνδυνη κατάσταση.

Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε, ότι η παρουσία του πεζού είναι ένα από τα κύρια κριτήρια ποιότητας ζωής, διότι με αυτή συμβάλλει στη ζωντάνια του κοινωνικού περιβάλλοντος των δρόμων κάθε μικρής και μεγάλης πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment