PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πετρούπολη: Η περίεργη ανάρτηση της 15χρονης πριν πέσει στο κενό


Όλα τα σενάρια εξετάζονται σχετικά με την πτώση της 15χρονης από βράχια ύψους 14 μέτρων στην Πετρούπολη.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή όταν η ανήλικη έπεσε από τα βράχια στo Άλσος Αγίου Δημητρίου. Η έφηβη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Πετρούπολης, η 15χρονη έχει δύο κατάγματα στα άκρα, ένα ελαφρύ χτύπημα στο κεφάλι και φαίνεται ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Τα σενάρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανοιχτά όλα τα σενάρια αναφορικά με το πώς βρέθηκε η 15χρονη στο κενό.

Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για προσπάθεια αυτοχειρίας, για κάποιο ατύχημα ή ακόμη και να την έσπρωξε κάποιος.

Η νεαρή, όταν ρωτήθηκε από τους τραυματιοφορείς στο σημείο πώς έπεσε, αρνήθηκε να απαντήσει. «Δεν σας λέω» είπε.

Η 15χρονη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν μόνη της στο σημείο, όμως οι αρχές προσπαθούν να διασταυρώσουν το τι ακριβώς συνέβη, μιλώντας με φίλες τις που ενδεχομένως να ήταν εκεί την ώρα του περιστατικού.

Ανάρτηση στα social media

Μάλιστα, στο επίκεντρο της έρευνας φέρεται να έχουν βάλει μια ανάρτηση της 15χρονης μαθήτριας στα social media στις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας, με την οποία εξέφραζε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κορίτσι και στη συνέχεια ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τη συνδρομή ψυχολόγων. Φαίνεται, όμως, ότι τελικά οι ενέργειες αυτές δεν ήταν αρκετές.

Τι είπε ο Δήμαρχος Πετρούπολης

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, μιλώντας στο Newsbeast.gr, λέει πως τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά με ένα από αυτά να είναι η απόπειρα αυτοκτονίας. «Πολλά λέγονται, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι συνέβη. Εμείς ως δήμος έχουμε ήδη ενεργοποιήσει την κοινωνική υπηρεσία μας η οποία συνομιλεί με την οικογένεια της 15χρονης σε μια προσπάθεια να καταλάβουμε ποια είναι η κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον».

Όσο για το σημείο από το οποίο έγινε η πτώση, ο κος Βλάχος λέει πως η απόσταση του από το σημείο που προσέκρουσε η 15χρονη είναι χονδρικά, γύρω στα 12 μέτρα. «Το ότι το κορίτσι δεν έπαθε κάτι πολύ χειρότερο όπως ήταν αναμενόμενο να συμβεί σε μια πτώση από τόσο ψηλό σημείο είναι γιατί πιθανόν κάπου σύρθηκε και έπεσε στα μαλακά. Μάλιστα υπάρχει και μια κλίση στο συγκεκριμένο σημείο».

Πάντως, σύμφωνα με τον Δήμαρχο το συγκεκριμένο σημείο έχει την εικόνα που παρουσιάζει… «εδώ και 50 χρόνια. Κατά καιρούς γίνονταν συζητήσεις με το δασαρχείο για την περίφραξη του αλλά το δασαρχείο δεν φαινόταν να συμφωνεί. Μετά από αυτή την εξέλιξη θα περιφραχθεί φυσικά. Πάντως είμαστε ένας ημιοορεινός Δήμος γεμάτος με πρανή, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλα αυτά περιφραγμένα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment