PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πέτρος Φιλιππίδης, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους αλλά και στους θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε στο σπίτι του στο Ψυχικό, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, Ελπίδας Νίνου, η οποία ήταν εκείνη που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Υγεία» ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού δεν κρίθηκε σοβαρή ωστόσο ήταν απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Και ενώ το επεισόδιο δεν φαινόταν να είναι σοβαρό, ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο προκειμένου οι ιατροί να τον παρακολουθήσουν και να τον υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η οικογένεια έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας για την κατάσταση του ηθοποιού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment