PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πετράλωνα: Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της καθαρίστριας


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 35χρονος, Βουλγαρικής καταγωγής, που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας, στα Πετράλωνα.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην 50χρονη γυναίκα, την έσυρε στο διαμέρισμα του και την βίασε πολλές φορές. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και τον έκριναν προφυλακιστέο.

Την ώρα που ο κατηγορούμενος βγήκε από το γραφείο του εισαγγελέα σε μια αιφνίδια κίνηση άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της συνοδείας του να το ακινητοποιήσουν προκειμένου να ηρεμήσει.

Ο φερόμενος ως συνεργός του 35χρονου, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο 35χρονος, ο οποίος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις κατηγορούμενος για αρπαγή, βιασμό κατ´ εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, σύμφωνα με την κατηγορία επιτέθηκε σε 50χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, την έσυρε στο διαμέρισμα του και την βίασε πολλές φορές.

Ο κατηγορούμενος αρχικά διέφευγε της σύλληψης αλλά οι αρχές αξιοποιώντας πληροφορίες τον εντόπισαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο κατηγορούμενος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για τον βιασμό φοιτήτριας το 2015.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment