Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πέθανε το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ, Όνορ Μπλάκμαν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πέθανε η Βρετανίδα ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ «Πούσι Γκαλόρ» τη δεκαετία του 1960.

Η οικογένειά της 94χρονης ανακοίνωσε τον θάνατό της, τονίζοντας πως απεβίωσε από φυσικά αίτια στο σπίτι της στο Σάσεξ της νότιας Αγγλίας.

«Εκτός από λατρεμένη μητέρα και γιαγιά, η Όνορ ήταν μια ηθοποιός με αστείρευτο δημιουργικό ταλέντο, συνδυάζοντας εκπληκτικά την ομορφιά με το μυαλό και τη σωματική ικανότητα, μαζί με τη μοναδική φωνή της και την εργασιακή ηθική της» τόνισε η οικογένειά της στην ανακοίνωση που εστάλη στην εφημερίδα Guardian.

Η Μπλάκμαν ερμήνευσε τον ρόλο της Πούσι Γκαλόρ στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» του 1964. Το 1961 είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική, κατασκοπευτική σειρά «Οι εκδικητές».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

4ο Φεστιβάλ Αναλογικής Φωτογραφίας στην Αθήνα – Από το φιλμ στον σκοτεινό θάλαμο

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Γέμισε ξανά σινεμά η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Peristerinews.gr Newsroom

Πιρς Μπρόσναν: «Πολύ κακό για το τίποτα» οι φήμες για τον Τομ Χάρντι στο MobLand

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment