PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός του Χάρι Πότερ


Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος του κινηματογράφου από τον χαμό του Ρόμπι Κολτρέιν, ηθοποιού που συμμετείχε στον Χάρι Πότερ.

Ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του «γίγαντα Ρούμπεους Χάγκριντ» στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από την μάνατζέρ του, η οποία σε δήλωσή της υπογράμμισε: «Τον Ρόμπι θα τον θυμόμαστε περισσότερο για τις επόμενες δεκαετίες ως Χάγκριντ, ένας ρόλος που έφερε χαρά σε παιδιά και ενήλικες, προκαλώντας μια ροή επιστολών θαυμαστών κάθε εβδομάδα για περισσότερα από 20 χρόνια».

Εδώ και χρόνια ήταν γνωστό ότι ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας με τα γόνατά του και έπασχε από οστεοαρθρίτιδα.

Το 2018 οι κάμερες τον είχαν συλλάβει καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι στο «St Pancras Renaissance Hotel» στο κέντρο του Λονδίνου.

«Δεν μπορεί πλέον να περπατήσει από μόνος του και χρειάζεται συνεχώς βοήθεια. Ο ίδιος ελπίζει να ξαναπερπατήσει μετά τη χειρουργική επέμβαση που θα κάνει στην Αμερική», είχε αποκαλύψει τότε στην Daily Mail πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment