Πολιτιστικά

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος.

Ο Βασίλης Μαλούχος γεννήθηκε στη Δημητσάνα Γορτυνίας στις 14 Ιανουαρίου 1934 ή όπως έλεγε ο ίδιος, το 1936.

Ήταν Έλληνας ηθοποιός – σκηνοθέτης και σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη στο Ωδείο Αθηνών.

Πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απο την επιτροπή εξαιρετικών ταλέντων.

Έδωσε μεγάλο αγώνα να σώσει τους δυο γιους του από τα ναρκωτικά, αλλά δυστυχώς ο πρώτος, ο Μάριος αυτοκτόνησε το 2000 καταγγέλοντας τη κοινωνία και έγινε σάλος στην τηλεόραση και ο δεύτερος ο Θοδωρής, έφυγε απο τροχαίο που είχε με έναν ταξιτζή το 2009. Έχει επίσης μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, που ζει στο Μαϊάμι.

Ήταν αδελφός του επίσης ηθοποιού Γιάννη Μαλούχου.

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού έκανε η κόρη του με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Βασίλη Μαλούχου στο facebook.

Συγκεκριμένα, η κόρη του γράφει: «Αντίο γλυκέ μου πατερούλη…

Εις το επανιδείν αν και θα τα λέμε, πλέον μέσα από τις φωτογραφίες σου, κάθε μέρα και θα γελάμε και θα σχολιάζουμε όπως κάναμε τόσα χρόνια…

Πήγαινε να ξεκουραστείς τώρα και να συναντήσεις επιτέλους και τα αδέρφια μου που σε περιμένουν και αυτά τόσα χρόνια εκεί ψηλά στον ουρανό…

Μην ανησυχείς για μένα…

Θα κάνω όσα πράγματα λέγαμε να κάνω και λόγω του κόβιντ, δεν πρόλαβα να κάνω…

Εις το επανιδείν λοιπόν μέχρι να έρθω και εγώ, να ζήσουμε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια πάλι, εκεί ψηλά στον ουρανό…

Θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!»

Φιλμογραφία

«Ο κοντός και οι μνηστήρες» (1988)

«Της παλαβής» (1988)

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» (1987)

«Ο Δυναστείας» (1985)

«Μήτσος… ο ρεζίλης / Ο γλυκοψεύτης» (1984)

«Ζητείται δράκος» (1983)

«Η δημοκρατία του νέφους» (1983)

«Θύρα 7 η μεγάλη στιγμή» (1983)

«Αντάρτες των πόλεων» (1972)

«Αέρα, αέρα, αέρα» (1972)

«Ο αγαθιάρης και η ατσίδα» (1971)

«Ο τρελοπενηντάρης» (1971)

«Υποβρύχιον: Παπανικολής» (1971)

«Αριστοτέλης ο επιπόλαιος» (1970)

«Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ» (1970)

«Η περιπτερού» (1970)

«Η ταξιτζού» (1970)

«Για την τιμή και για τον έρωτα» (1969)

«Αχ! Αυτή η γυναίκα μου» (1967)

«Αυτοί που ξέχασαν το Θεό» (1964)

«Παιδί μου, δεν Αμάρτησα» (1964)

«Φυγή» (1963)

«Αγάπη και θύελλα» (1961)

«Διαβόλου κάλτσα» (1961)

«Η Λίζα και η άλλη» (1961)

Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας

Peristeri News

Η Finos Film εύχεται για την Γιορτή του Πατέρα

Peristeri News

Το αντίο της Finos Film στο Δάκη

Peristeri News

Leave a Comment