PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πέθανε ο εφοριακός που του επιτέθηκαν με τσεκούρι στην Κοζάνη


Έφυγε από τη ζωή o 56χρονος εφοριακός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Η πρωτοφανής επίθεση, η οποία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τη χώρα, είχε σημειωθεί στις 16 Ιουλίου και ο άτυχος εφοριακός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Την είδηση μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στον Κυανό Σταυρό Θεσσαλονίκης, ενώ αναμενόταν να διακομιστεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.

Το χρονικό της επίθεσης

Όπως κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης της επίθεσης, κρατώντας μία πλαστική σακούλα, μπήκε στο κτίριο, δίνοντας κανονικά το όνομά του στον έλεγχο της εισόδου, του έγινε η τυπική θερμομέτρηση και κατόπιν ανέβηκε στο 2ο όροφο, όπου βγάζοντας από τη σακούλα ένα μικρό τσεκούρι, άνοιξε τις πόρτες των γκισέ και επιτέθηκε στους υπαλλήλους.

Πρώτη δέχθηκε τα χτυπήματα μία γυναίκα υπάλληλος και κατόπιν επιτέθηκε σε άλλους δύο συναδέλφους της που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Μία τέταρτη υπάλληλος, στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι.

Ο δράστης συνελήφθη αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν ο προϊστάμενος της εφορίας και ένας άλλος υπάλληλος. Μάλιστα, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή διατάχθηκε η προφυλάκιση του 45χρoνου δράστη.

Ο δράστης δεν ανέφερε το παραμικρό για τις πράξεις του, ενώ την ίδια στάση κράτησε κατά την κράτηση του και στο αστυνομικό μέγαρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment