Κοινωνία

Περιστεριώτης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το Ποικίλο όρος

Σε μια σοβαρή καταγγελία στο PeristeriNews.gr προχώρησε ένας συμπολίτης μας που κατοικεί στην Χρυσούπολη κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το Ποικίλο όρος.

Ο συμπολίτης μας αναφέρεται σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί στο Ποικίλο όρος και αφορά ένα επικίνδυνο σημείο στο βουνό που βρίσκεται στα όρια της πόλης μας.

Όπως τονίζει ο συμπολίτης καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας επιλέγουν το βουνό για τη βόλτα τους προσεγγίζοντας το από την οδό Τεμπών και από το Θέατρο Φοίνικα.

«Πρόκειται για μια πραγματική όαση πλούσιας φύσης όχι μόνο για το Περιστέρι αλλά και για όλη τη Δυτική Αττική» αναφέρει στον πρόλογο της καταγγελίας του ο αναγνώστης.

Το πρόβλημα που αναφέρει εντοπίζεται σε μια από τις διαδρομές στο ύψος της δεξαμενής προχωρώντας προς την εγκαταλελειμμένη σκοπιά του στρατοπέδου ΚΕΒΔ όπου εντοπίζεται ένα μεγάλο κενό στον γκρεμό του βουνού με την περίφραξη να έχει καταστραφεί ολοσχερώς δημιουργώντας μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση.

Πόσο μάλλον αυτή την εποχή που λόγω καραντίνας το συγκεκριμένο σημείο διασχίζεται από πολύ μεγάλο πλήθος πολιτών και συνάμα οικογενειών με μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη είναι πάρα πολύ εύκολο να συμβεί κάποιο δυστύχημα αφού το σημείο είναι ακριβώς πάνω στο στενό χωματόδρομο, τον οποίο διασχίζουν οι πολίτες και μπορεί να προκύψει κάποιο ατύχημα αφού εύκολα ένα μικρό παιδί μπορεί να γλιστρήσει και να πέσει στο γκρεμό.

Ο αναγνώστης θέτει ως πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας πως πρόκειται για ζήτημα προστασίας της ζωής των πολιτών κάνοντας έκκληση στην αρμόδια υπηρεσία που πρέπει να επιληφθεί του ζητήματος να το κάνει άμεσα.

Για το συγκεκριμένο σημείο έχουν υπάρξει και κατά το παρελθόν και άλλες εκκλήσεις από κόσμο που επιλέγει για τη βόλτα του το Ποικίλο όρος με την περίφραξη του γκρεμού να αποτελεί άμεση ανάγκη.

Η καταγγελία του αναγνώστη έχει στόχο να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία που καλείται να διαφυλάξει την ασφάλεια των πολιτών με αποδέκτες τον Δήμο Περιστερίου και τον ΑΣΔΑ που έχουν άμεση σχέση με το Ποικίλο όρος.

Related posts

Πότε τελειώνει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Peristeri News

Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στον Ασπρόπυργο – Στάλθηκε μήνυμα από το 112 και στο Περιστέρι

Peristeri News

Νέα μεγάλη φωτιά στην Ηλεία

Peristeri News

Leave a Comment