PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Peristeri Volley: Μια ομάδα με πάθος, δύναμη και ταλέντο (video)


Μια αθλητική ομάδα που εκπροσωπεί το γυναικείο βόλεϊ στο Περιστέρι και αριθμεί περισσότερα από 400 παιδιά μικρών και μεγάλων ηλικιών. Το PeristeriNews.gr βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Δίδυμα» και μίλησε με τους υπεύθυνους των επιτυχιών του Peristeri Volley.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2016 με τα ιδρυτικά στελέχη της ομάδας να οραματίζονται ένα σύλλογο με φιλοδοξία να καθιερωθεί ως ένας πρωτοποριακός αθλητικός όμιλος όσον αφορά την αγωνιστική δράση αλλά και τα καινοτόμα προγράμματα άθλησης για όλες τις ηλικίες.

IMG_2825

Δέκα χρόνια μετά το όραμα έχει ξεκινήσει να γίνεται πραγματικότητα αφού η Περιστεριώτικη ομάδα βόλεϊ αποκτά κάθε χρόνο και περισσότερους υποστηρικτές και αθλητές. Σήμερα αριθμεί περισσότερους από 400 αθλητές και οι προσδοκίες για άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες φαντάζουν πολύ κοντινό βήμα.

Το PeristeriNews.gr αναλογιζόμενο την σπουδαία εξέλιξη του Peristeri Volley βρέθηκε στο χώρο άθλησης του συλλόγου, στο κλειστό γυμναστήριο «Δίδυμα» όπου μίλησε με ένα από τα ιδρυτικά μέλη, τον κ. Λεωνίδα Καραΐσκο και ένα στέλεχος του προπονητικού τιμ, τον κ. Χρήστο Κουγιουμτζόγλου.

Τόσο ο κ. Καραΐσκος όσο και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ανάδειξαν τα σημεία που βοήθησαν ώστε να πετύχει το Peristeri Volley και προσκάλεσαν ακόμα περισσότερα παιδιά να ακολουθήσουν το ομαδικό άθλημα.

Πρόκειται για ένα αθλητικό σύλλογο που δραστηριοποιείται στο γυναικείο βόλεϊ και αγωνιστική ομάδα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 211-800-4505 και στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment