PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Τρομερή ταλαιπωρία στη Θηβών με σβηστά φανάρια


Χάος επικρατεί αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Θηβών, στη διασταύρωση με την οδό Δερβενακίων, στο Περιστέρι, καθώς μία διακοπή ρεύματος σε όλη την γύρω περιοχή έχει απενεργοποιήσει τα φανάρια του κεντρικότατου δρόμου.

Αναγνώστες του PeristeriNews.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί διαπληκτισμοί μεταξύ των οδηγών, καθώς οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα, σε μια βροχερή μέρα, μάλιστα. που οι δρόμοι είναι διπλάσια επικίνδυνοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλη τη γύρω περιοχή, δεν έχουν ρεύμα αυτή τη στιγμή καταστήματα και σπίτια, δίχως να έχει προσδιοριστεί ο λόγος που έχει πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκτός προγράμματος διακοπή ρεύματος.

Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς θα λύσουν άμεσα το ζήτημα, για να αποκατασταθεί η τάξη σε αυτό το κεντρικό σημείο της πόλης μας και για να μη μένουν σπίτια και επιχειρήσεις δίχως ρεύμα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό από το πρόβλημα σε εκείνο το σημείο έχει δημιουργηθεί κίνηση και ουρές αυτοκινήτων σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους στο Περιστέρι και ειδικά στο κέντρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Leave a Comment