PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Τούρκος κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. και τόνισε ότι ξέρει τους δολοφόνους της Λούτσας


Μια σοβαρή εξέλιξη που εξελίχθηκε στο Περιστέρι υπήρξε τα ξημερώματα, όταν ένας άνδρας τουρκικής καταγωγής κάλεσε το 100 και ενημέρωσε πως γνωρίζει όλους τους δράστες του φονικού στη Λούτσα με τους έξι νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας κάλεσε τις Αρχές και ενημέρωσε πως βρίσκεται επί της λεωφόρου Αθηνών στο Περιστέρι.

Όπως είπε στον αστυνομικό που σήκωσε το τηλέφωνο, γνωρίζει όλους τους δολοφόνους πίσω από το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 στη Λούτσα.

Μάλιστα τόνισε επανειλημμένα πως χρειάζεται βοήθεια καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή του. Άμεσα στο σημείο έφτασε η Άμεση Δράση και πράγματι εκεί βρισκόταν ο άνδρας που έκανε το τηλεφώνημα.

Μεταφέρθηκε σε Ασφάλεια, Αντιτρομοκρατική και πλέον βρίσκεται στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Yπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέοι έχουν κριθεί μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους ήδη δύο Τούρκοι, ηλικίας 32 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το μακελειό.

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2023 στην περιοχή της Αρτέμιδας (Λούτσας) τα έξι θύματα δέχθηκαν αλλεπάλληλους πυροβολισμούς από άγνωστους δράστες με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Τα 4 θύματα βρέθηκαν εντός οχήματος και τα άλλα 2 στο έδαφος δίπλα από αυτό, ενώ για όλα τα θύματα διαπιστώθηκε ότι δέχθηκαν τουλάχιστον έναν πυροβολισμό στο κεφάλι (χαριστική βολή).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment