Ενδιαφέροντα

Περιστέρι: Το Δια Λόγου Τέχνη δίπλα στα παιδιά και τους γονείς (video)

Τον 7ο χρόνο λειτουργίας του διανύει το διεπιστημονικό κέντρο Δια λόγου τέχνη στο Περιστέρι και με αφορμή τη νέα χρονιά μιλήσαμε με τον επικεφαλής, Σταύρο Θεοδωρακόπουλο.

Τα κέντρα που αφορούν παιδιά και γονείς δραστηριοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως στο Περιστέρι αφού τα δύο από τα τρία κέντρα βρίσκονται στην πόλη μας.

Μέσα από 7 γρήγορες ερωτήσεις και απαντήσεις ο κ. Θεοδωρακόπουλος μας αναλύει τις υπηρεσίες και την προσφορά του Δια λόγου τέχνη στην κοινωνία και αποκαλύπτει το τι επιφυλάσσουν τα κέντρα για το μέλλον.

Το κέντρο Δια λόγου τέχνη είναι ένα κέντρο πρόληψης και θεραπείας, το οποίο είναι στελεχωμένο από έμπειρους επαγγελματίες έχοντας ως στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε παιδιά, εφήβους αλλά και στις οικογένειες τους.

Στο κέντρο λειτουργούν και τμήματα ανεξαρτήτως από την θεραπευτική παρέμβαση όπως είναι η δημιουργική απασχόληση και το θεατρικό παιχνίδι. Το κέντρο συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς αναγνωρίζουν δαπάνες για σχετικές υπηρεσίες.

Οι άνθρωποι και το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου Δια λόγου τέχνη βρίσκονται δίπλα σε εσάς και το παιδί σας για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε.

Κέντρο 1

Πάροδος Τσιμισκή 3Α, Περιστέρι, Τηλ.: 210 5742039

Κέντρο 2

Μασσαλίας 26, Περιστέρι, Τηλ.: 210 5757050

Related posts

Χρήσιμες συμβουλές στους γονείς για τη διαχείριση των παιδιών με τις σχολικές υποχρεώσεις

Peristeri News

Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE: ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για 30 υποτροφίες των 15.000€ – 25.000€

Peristeri News

Ανακαινίστε το παιδικό δωμάτιο

Peristeri News

Leave a Comment