PeristeriNews.gr
Πολιτική

Περιστέρι: Σύσκεψη του ΚΚΕ στην Κηπούπολη


Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η σύσκεψη που διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ, με κατοίκους των βορειοδυτικών συνοικιών, στο καφενείο «Χατζή».

Ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Βουλευτής στο Δυτικού Τομέα Αθηνών και Δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, τόνισε μέσα από την ομιλία του, την ανάγκη της αποφασιστικής συμπόρευσης κι ενίσχυσης του ΚΚΕ «για να βγει ακόμη πιο δυνατός ο λαός την επομένη των εκλογών» και να βρεθούν τα κόμματα που θα σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση όσο πιο αδύναμα γίνεται. Ότι σταθερότητα για το λαό, τη ζωή και τα δικαιώματά του σημαίνει πιο δυνατό ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, σημαίνει δυνάμωμα του αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει.

Τόνισε την ολοένα και μεγαλύτερη σύκλιση, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές των Κομμάτων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στην αντιλαϊκή πολιτική, εφόσον συμφωνούν στα «μεγάλα», στο τσάκισμα των δικαιωμάτων του λαού, στις δεσμεύσεις του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ, στους σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας και τόσα άλλα ακόμη. Η σύκλιση αυτή άλλωστε επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά και από την επίσημη στήριξη του Παχατουρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Περιστερίου.

Κατέληξε, στο ότι τώρα είναι η ώρα ο λαός μας να κάνει βήμα μπροστά και να τιμωρήσει την πολιτική που εφαρμόστηκε από όλες τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους τους σε Δήμους και Περιφέρειες.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος και ο ίδιος στο Δυτικό Τομέα.

Στάθηκε στους αγώνες που πρωτοστάτησαν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια αναδεικνύοντας τη δύναμη που έχει στα χέρια του ο λαός να βάζει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να αποσπά κατακτήσεις, φανερώνοντας ότι το ΚΚΕ είναι η μοναδική γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση και υπογραμμίζοντας ότι η ψήφος στο ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση για το δυνάμωμα του αγώνα και της λαϊκής διεκδίκησης.

Τέλος, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους, τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, να μη χάσουν ούτε στιγμή, ώστε να φτάσει το κάλεσμα της ενίσχυσης του Κόμματος σε ακόμη περισσότερο λαϊκό κόσμο της περιοχής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment