PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Συνεχίζονται οι δράσεις για τους κινδύνους και τον εθισμό στο Διαδίκτυο


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι ενημερώσεις γονέων και μαθητών στα σχολεία του Περιστερίου για τους κινδύνους και τον εθισμό στο Διαδίκτυο.

Πριν από μερικές μέρες σειρά πήρε το 38ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου όπου στη γεμάτη αίθουσα του αμφιθεάτρου εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές ενημερώθηκαν για όλες τις παραμέτρους του Internet, των ψηφιακών δεδομένων  και της εικονικής πραγματικότητας.

Το κύριο μέρος της παρουσίασης ανέλαβαν δυο άνθρωποι συνυφασμένοι με την αντιμετώπιση των κινδύνων του Διαδικτύου και του εθισμού των παιδιών σε αυτό, η Μαρία Κώστα-Ζώτου και ο Σταύρος Θεοδωρακόπουλος.

Μέσω μια ολοκληρωμένης παρουσίασης στους γονείς ανέλυσαν κάθε πτυχή του προβλήματος και απάντησαν τις αρκετές ερωτήσεις που είχαν συγκεντρώσει.

Για την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μίλησε στο κοινό και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Τσίνας ενώ στην εξαιρετική ημερίδα συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αναστάσιος Θεοδωράκος.

Οι ενημερώσεις στα σχολεία του Περιστερίου αναμένεται να συνεχιστούν και μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment