PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως (photos)


Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη περίπου στις 4μιση το μεσημέρι της Δευτέρας στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή με τον αναβάτη του δίκυκλου να τραυματίζεται σοβαρά.

Για αρκετή ώρα μέχρι και την έλευση του ασθενοφόρου ο αναβάτης της μηχανής βρισκόταν στο έδαφος με τους περαστικούς να βρίσκονται στο πλευρό του.

Το σοβαρό τροχαίο αναστάτωσε όλη την περιοχή στο Μπουρνάζι ενώ δημιουργήθηκε και πολύ μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση που με την ώρα διορθώνεται.

Ο άτυχος οδηγός μηχανής διακομίσθη στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να μην είναι γνωστή.

Πρόκειται για ένα σημείο της λεωφόρου που σε συχνή βάση δημιουργούνται μικρά και μεγαλύτερα τροχαία ατυχήματα λόγω των διαζωμάτων που ανοίγουν και δίνουν τη δυνατότητα στους οδηγούς να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα στρίβοντας στα στενά.

Μάλιστα όπως μας ανέφεραν κάτοικοι και καταστηματάρχες έχουν αιτηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό στο Δήμο Περιστερίου την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη ώστε να αποφευχθούν τέτοιες εικόνες αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment