Ένα πολύ σοβαρό συμβάν παράσυρσης με εγκατάλειψη καταγράφηκε τη Δευτέρα, 5/5, στην οδό Αναπαύσεως, στην Ανθούπολη – Το βίντεο σοκάρει.
Συγκεκριμένα, στο video που παρουσίασε η εκπομπή Live You, φαίνεται ο οδηγός ενός ασημί αυτοκινήτου να πραγματοποιεί μία πολύ επικίνδυνη προσπέραση στην οδό Αναπαύσεως, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο ρεύμα προς Άγιο Ιερόθεο, με αποτέλεσμα να χτυπά τον μοτοσυκλετιστή που πήγαινε κανονικά στο δρόμο του και να τον εμβολίζει σε ένα σταθμευμένο όχημα στο απέναντι ρεύμα.
Όλα έγιναν αστραπιαία καθώς φαίνεται το αμάξι να έχει αναπτύξει πολύ υψηλή ταχύτητα για τα δεδομένα του δρόμου, όμως το εξοργιστικό είναι πως ο υπαίτιος του ατυχήματος (που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι δυστύχημα), σηκώνεται και φεύγει, δίχως να νοιαστεί για την κατάσταση του ανθρώπου που μόλις είχε χτυπήσει με το όχημα του.
Φυσικά, ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τον οδηγό ή το αυτοκίνητο που έκανε αυτή την εγκληματική πράξη.
Το θύμα του τροχαίου, ευτυχώς σώο και αβλαβές, μίλησε στην εκπομπή, λέγοντας πως είχε παρατηρήσει πριν γίνει το συμβάν πως ο οδηγός συμπεριφερόταν και οδηγούσε πολύ περίεργα, λες και ήταν μεθυσμένος. Επίσης, τόνισε ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί η πινακίδα, παρά το πλήθος των video και ότι η Αστυνομία δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό συμβάν.
Δείτε το video: