PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Πρώτη συνάντηση ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω»


Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου, που συμμετέχει στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. σας καλεί να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”,  το οποίο πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης, ενημερώνει ότι στο πρόγραμμα, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Πρόκειται για 4 – 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Το πρόγραμμα της 1ης Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:15, με Θέμα: «Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο». Ομιλητές:

  • Ρίτα Μωραϊτάκη – Πικρού, Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα “Αττική Μπροστά”, Επιτροπή Ε.Ε.Ε.Ι. για τα δικαιώματα Παιδιών και Εφήβων & ενάντια στη βία των ανηλίκων- πρόγραμμα “ΦΟΙΒΟΣ”.
  • Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδ. Κλινική Ε.Κ.Π.Α. -Γ. Ν. Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”, Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.).

Για να παρακολουθήσετε την 1η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας:  https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_qqzBcQUTRv-YfYoRnDAp2g#/registration

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment