Κοινωνία

Περιστέρι: Προσφορά βρεφικών ειδών στο κοινωνικό πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους»

Σε μια σπουδαία προσφορά προχώρησε ο πρόεδρος Κέντρων Ειδικής Αγωγής στο Περιστέρι, Σταύρος Θεοδωρακόπουλος, ενισχύοντας το κοινωνικό πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους».

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος προχώρησε σε μια ακόμα προσφορά προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Περιστερίου παρέχοντας βρεφικές πάνες και γάλατα για τους δικαιούχους του προγράμματος.

Η προσφορά του προέδρου των Κέντρων Ειδικής Αγωγής «Δια…λόγου τέχνη – Χαρισματικά Παιδιά» πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στην κοινωνική δομή του Δήμου που βρίσκεται στη Νέα Ζωή, παρουσία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αναστάσιου Θεοδωράκου.

Τόσο ο κ. Παχατουρίδης όσο και ο κ. Θεοδωράκος ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Θεοδωρακόπουλο για τη συνεχή στήριξη στο κοινωνικό έργο του Δήμου Περιστερίου.

Το πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» είναι μια καινοτόμα, στοχευμένη κοινωνική δράση, που παρέχει στις μητέρες, μονογονεϊκών και ακραίας φτώχειας οικογενειών, όλα όσα χρειάζονται για να φροντίσουν τα νεογέννητα παιδιά τους.

Related posts

Στις 73 οι πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Peristeri News

Περιστέρι: Σύλληψη ηλεκτρολόγου για εκβιασμό σε ηλικιωμένη

Peristeri News

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνονται δωρεάν rapid tests (18/7)

Peristeri News

Leave a Comment