PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι: Προπόνηση με το μυαλό στον Ιωνικό και τεστ Covid-19


Με μοναδικό απόντα τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, το Περιστέρι προετοιμάζεται για την εντός έδρας συνάντηση με τον Ιωνικό, το αύριο Σάββατο (30/1) στις 5:00 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Περιστερίου αφήνει πίσω το άτυχο παιχνίδι με τη VEF Ρίγα στη Λετονία, όπου η ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο έφερε τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Basketball Champions League, και στρέφει πλέον την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Πέραν του έμπειρου πλέι μέικερ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του αγώνα με τους Νικαιώτες στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Μάλιστα ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στο βίντεο τον προσεχή αντίπαλο και επισήμαναν στους παίκτες τα δυνατά και αδύνατα σημεία στο παιχνίδι τους.

Τέλος, πριν από την έναρξη της προπόνησης όλα τα μέλη της ομάδας του ΓΣΠ υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ κορωνοϊού, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και το οποίο τηρούν με απόλυτη ακρίβεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment