PeristeriNews.gr
Lifestyle

Περιστέρι: Ποιος γνωστός ράπερ βρέθηκε στη Βεάκη το βράδυ της Δευτέρας


Η δυνατή μουσική και η συγκέντρωση εκατοντάδων πολιτών συνεχίστηκε και το βράδυ της Δευτέρας στην Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι ενώ είχαμε και την παρουσία γνωστού ράπερ.

Παρόλο που τα μαγαζιά εστίασης παραμένουν κλειστά τηρώντας τη μέθοδο του takeaway, οι νεαροί πολίτες δεν βρίσκουν εμπόδιο δημιουργώντας στη μέση του δρόμου πάρτι με τη βοήθεια αυτοκινήτων με ενισχυμένα ηχοσυστήματα.

Η δυνατή μουσική και οι γκαζιές των αυτοκινήτων ακούγονται μέχρι και τρία τετράγωνα πιο μακριά από τη Βεάκη με τους κατοίκους να έχουν πλέον φτάσει στα όρια τους μιας και η διασκέδαση των νεαρών πολιτών συνεχίζεται και πέραν του Σαββατοκύριακου.

Πάντως χθες το βράδυ μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκόμενων βρέθηκε και ο γνωστός ράπερ Rack (Ηρακλής Μαρνέζος), ο γιός του Έλληνα ράπερ Λεκτικού Επεξεργαστή(Ανδρέα Μαρνέζου) που έφυγε από τη ζωή το 2011.

Ο Λεκτικός ήταν από τους πρώτους ράπερ στην Ελλάδα που δημιούργησε το Barcode Crew ενθαρρύνoντας πολλά νέα παιδιά να ασχοληθούν με αυτή τη μουσική.

Πλέον ο γιός του Rack συνεχίζει στα βήματά του έχοντας κάνει τα τελευταία χρόνια τις πρώτες του δουλειές στο χώρο της μουσικής.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι νεαροί αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του γνωστού ράπερ θέλησαν να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες ενώ ανέβηκαν και ανάλογα στόρι στα social media.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment