Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Περιστέρι: Παράσταση «ΣΑΙΞΠΗΡ… ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ» στο Θέατρο Πολιτών



Ο Δήμος Περιστερίου παρουσιάζει τη νέα παραγωγή της Πειραματικής Θεατρικής Σκηνής «Ανδρέας Βαρούχας», η οποία ανεβάζει την παράσταση «ΣΑΙΞΠΗΡ… ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ», σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αρχοντίας Μυλωνά. Η πρεμιέρα θα δοθεί στο Θέατρο Πολιτών (Παπαρρηγοπούλου 94, Περιστέρι) και οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από 7 έως 16 Νοεμβρίου 2025, στις 20:30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η παράσταση αποτελεί μια τολμηρή και χιουμοριστική προσέγγιση του έργου του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, εμπνευσμένη από την παγκόσμια επιτυχία των Άνταμ Λονγκ, Τζες Ουίνφιλντ και Ντάνιελ Σίνγκερ. Πλήθος εμβληματικών χαρακτήρων, από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα έως τον Άμλετ και τον Οθέλλο, συνυπάρχουν σε μια γρήγορη, ευρηματική και ανατρεπτική σύνθεση, που αναδεικνύει τη διαχρονικότητα του Σαιξπηρικού έργου και τη δύναμη του σύγχρονου θεάτρου.

Η παράσταση υπόσχεται ρυθμό, ενέργεια και αστείρευτο θεατρικό χιούμορ, μέσα από την ομαδική δουλειά και τη δημιουργική διάθεση των ερασιτεχνών ηθοποιών του Δήμου Περιστερίου.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Αρχοντία Μυλωνά
Χορογραφίες ξιφασκίας: Ναταλία Φεντόροβα-Βέρδου
Μουσική επιλογή: Αρχοντία Μυλωνά, Αγγελική Λέκκα
Φώτα: Γιώργος Κοντός
Ήχος: Αγγελική Λέκκα
Φροντιστήριο: Αμαλία Μουτάφη, Νεκταρία Πρασσάκη
Μακιγιάζ: Ευτέρπη Μπούκα

Ερμηνεύουν (αλφαβητικά):
Βεζιρτζόγλου Καίτη, Δεϊμέζη Βίκυ, Ζαρίκου Μάρω, Κοντομάρκου Κατερίνα, Κουμπαρούλη Γεωργία, Λογοθέτης Θεοφάνης, Μαχαίρα Μαρία, Μπεκιάρης Γιώργος, Παλιούρα Έλλη, Ραμαντάνης Βασίλης, Ρουμπάκης Ιερόθεος, Σαμοΐλη Νικολέττα, Σταυρόπουλος Κωστής, Τάπα Μαρίνα και το Μαράκι μας, Σταυροπούλου Μαρία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Η έκθεση ψηφιακής τέχνης του Adam Martinakis εγκαινιάζεται στις 3 Νοεμβρίου

Peristeri News

Ο Κουέντιν Ταραντίνο πρωταγωνιστεί στην ταινία Only What We Carry

Peristeri News

Η Γιορτή του Σινεμά σήμερα με εισιτήριο 2€

Peristeri News

Leave a Comment