PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Παράπονα των κατοίκων για τα έργα στη Σοφοκλή Βενιζέλου


Στο συμπέρασμα ότι το έργο ανάπλασης της Σοφοκλή Βενιζέλου στο Περιστέρι έχει παρατραβήξει έχουν καταλήξει οι κάτοικοι της περιοχής.

Καθημερινά τα μηνύματα για το ημιτελές έργο είναι αρκετά με τους κατοίκους να ζητούν από τους υπεύθυνους να ολοκληρώσουν τουλάχιστον τα πεζοδρόμια.

Εδώ και αρκετούς μήνες ένα μεγάλο μέρος των πεζοδρομίων έχει σκαφτεί αλλά παραμένει με το χώμα δημιουργώντας πάρα πολλά προβλήματα στους κατοίκους.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες τα αυτοκίνητα αναγκάζονται να παρκάρουν μέσα στα σκαμμένα πεζοδρόμια ενώ σε κάποια σημεία υπάρχουν ακόμα μπάζα.

Στα αρνητικά συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι πολλές φορές η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο κλείνει την πρόσβαση στον δρόμο δημιουργώντας παρακάμψεις. Αυτόματα ένας κεντρικός δρόμος της πόλης γίνεται απροσπέλαστος με αποτέλεσμα στους γύρω δρόμους να δημιουργείται κίνηση.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο έργο είχε από την αρχή αρκετά προβλήματα στην υλοποίησή του και όπως φαίνεται αυτά συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, δύο χρόνια μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PeristeriNews.gr, η τελική διορία που έχει δοθεί στην κατασκευαστική εταιρεία εκπνέει σε δύο μήνες και ως εκ τούτου θα πρέπει μέχρι τον Μάιο να έχει ολοκληρωθεί και το έργο.

Πάντως όσον αφορά τα πεζοδρόμια που παραμένουν «ανοικτά», οι εργασίες θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη βδομάδα προκειμένου να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment