PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Παράπονα κατοίκων με έργα της ΔΕΗ στο Λόφο (photos)


Ιδιαίτερα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε πολλά σημεία στο Περιστέρι, στα οποία οι εταιρείας κοινής ωφέλειας πραγματοποιούν εργασίες ελέω καλοκαιριού.

Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια της πόλης μας έχουν κατακλυστεί από τρύπες και λακκούβες που έχουν προκληθεί από τις εργασίες που κάνουν οι εταιρείες τηλεφωνίας, ρεύματος και νερού.

IMG_1750

Πρόσφατο παράδειγμα τα παράπονα που λάβαμε από κατοίκους σε γειτονιά του Λόφου Αξιωματικών και συγκεκριμένα της οδού Μασσαλίας. Ένας δρόμος που τις τελευταίες μέρες δεν έχει καθόλου πεζοδρόμια λόγω των έργων που κάνει στο σημείο η ΔΕΗ.

IMG_1743

Σύμφωνα με πληροφορίες θα περάσει υπόγεια ένα νέο καλώδιο της δημόσιας εταιρίας από τα πεζοδρόμια της οδού Μασσαλίας. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα κατά την εκσκαφή από την εργολαβική εταιρία δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν το μηχάνημα χτύπησε αγωγό νερού με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση των συνεργείων της ΕΥΔΑΠ ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα.

Το απαράδεκτο της όλης υπόθεσης είναι ότι κατά την εκσκαφή των πεζοδρομίων της οδού Μασσαλίας, οι εργάτες έσκαψαν όλα τα πλακόστρωτα πεζοδρόμια και άφησαν ανέπαφο ένα τελευταίο κομμάτι πεζοδρομίου, το οποίο έχει ύψος μεγαλύτερο των τριάντα πόντων και δυσκολεύει την διέλευση των πεζών. Σε εκείνο το σημείο οι εργάτες έσκαψαν  το οδόστρωμα(!) δημιουργώντας πρόβλημα και στο οδικό δίκτυο της γειτονιάς.

IMG_1738

Όπως καταλαβαίνεται καμία λογική από την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment