PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Όταν το Άλσος «πλημμύρισε» από κόσμο και μουσική (video)


Μια ακόμα από εκείνες τις αξέχαστες νύχτες όπου χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το Άλσος Περιστερίου, αναμένεται να ζήσουμε το βράδυ της 6ης Ιουνίου 2016, στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου προς τιμήν του Αντώνη Καλογιάννη.

Η επιτυχία της συναυλίας είναι αναμενόμενη από τη στιγμή που θα συμμετάσχουν σε αυτή μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο, κάτι που μας έχει συνηθίσει ο Δήμος Περιστερίου τα τελευταία χρόνια.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πέγκυ Ζήνα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ελένη Βιτάλη και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες συνθέτουν μια μοναδική συναυλία προσφέροντας τις φωνές τους δωρεάν προς τιμήν του Αντώνη Καλογιάννη σε μια βραδιά από αυτές που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες.

Όπως κάποιες από τις βραδιές παλαιότερών χρόνων που συγκέντρωσαν χιλιάδες κόσμου στο Άλσος για χάρη μεγάλων τραγουδιστών όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Ζουγανέλης κ.α.

Η μια προς τιμήν του σπουδαίου σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά που πραγματοποιήθηκε το 2015 και μια το 2013 όπου συγκεντρώθηκαν τόνοι τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου.

Πάντως μια ακόμα βραδιά έχει μείνει αξέχαστη κυρίως στους μικρότερους επισκέπτες του Άλσους από τη συναυλία που πραγματοποίησε το MAD TV με την παρουσία του γνωστού τραγουδιστή STAN.

Εκδηλώσεις που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις επισκέψεις στην πόλη μας και έχουν κάνει το Περιστέρι ένα τόπο προορισμού και πολιτισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment