PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Ομάδα Διαχείρισης Άγχους «Re-Set» από το «Οδοιπορικό»


Το πρόγραμμα «Re-Set» είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, για ενήλικες, που στόχο έχει να ενδυναμώσει τους συμμετέχοντες στο να αντιμετωπίσουν το στρες, το άγχος και να βελτιώσουν την ψυχική τους υγεία μέσα από την απόκτηση δεξιοτήτων (επίγνωση εαυτού, τεχνικές αποφόρτισης και επίλυσης προβλημάτων).

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο Γεώργιος Μπεκιάρης, αντιδήμαρχος υγείας Περιστερίου και Πρόεδρος στο «Οδοιπορικό», το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”.

Ημερομηνίες διεξαγωγής προγράμματος: 24, 31 Οκτωβρίου, 7,14,21,28 Νοεμβρίου 2022 – Κρυστάλλη 49 (πλησίον Μετρό Αγίου Αντωνίου), για έξι (6) Δευτέρες (10:00-12:00).

Τον συντονισμό της ομάδας θα έχει η κα Κέλλυ Σταυρoπούλου, Ψυχολόγος MSc, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMauroLAOTBsEMUY02eo3lZ1P3VtCTqPSsbArnIFKeKxh2kg/viewform?usp=sf_link

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με sms μέχρι την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022. Η συμμετοχή στην Ομάδα, καθώς και σε όλες τις δράσεις του Κέντρου, είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment